okładka

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

Świderski, Franciszek Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 1999.

Żywność prozdrowotna, Żywność wygodna, Dietetyka, Nauki o żywieniu, Żywność funkcjonalna, Żywność i napoje, Żywność - technologia - podręcznik akademicki, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Świderski, Franciszek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2456-9 : zł 33
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1999.
Numer wydania
Wyd. 2
Objętość
383, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
664(075.8)
Hasła przedmiotowe
Żywność prozdrowotna
Żywność wygodna
Dietetyka
Nauki o żywieniu
Żywność funkcjonalna
Żywność i napoje
Żywność - technologia - podręcznik akademicki
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
020
%a 8320424569
080
%a 664(075.8)
080
%a 664(075.8)
245
%a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1999.
300
%a 383, [1] s. : %b il. ;%b il. ;%b il. %c 25 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650
%a Żywność prozdrowotna
650
%a Żywność wygodna
650
%a Dietetyka
650
%a Nauki o żywieniu
650
%a Żywność funkcjonalna
650
%a Żywność i napoje
650
%a Żywność - technologia - podręcznik akademicki
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Świderski, Franciszek %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2456-9 : zł 33

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 78056
Sygnatura: C 66/69
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane